Pinterest

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 250 succesvolle projecten

Wat is Pinterest marketing?

Wil jij jouw product of dienst letterlijk in beeld brengen bij jouw doelgroep? Pinterest, het grootste online prikbord, helpt jou ‘top of mind’ te komen van potentiële nieuwe klanten. Door jouw product of dienst zichtbaar te maken met afbeeldingen of video’s op Pinterest kun je jouw doelgroep kennis laten maken met wat jij doet. En dat kan de eerste stap zijn naar het verkrijgen van nieuwe klanten.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?

Wat kan Pinterest marketing opleveren voor jouw bedrijf?

  • Specifieke doelgroep bereiken
  • Potentiële klanten naar je website halen
  • Visuele bekendheid voor je bedrijf

Hoe behaal je succes met Pinterest marketing?

Bezoekers van Pinterest zijn op zoek naar inspiratie, zonder dat ze een bepaald beeld in gedachte hebben over wat ze precies willen zien. Dat geeft jou de unieke mogelijkheid om je merk op de kaart te zetten en jouw producten uit te lichten.

Door bezoekers die op zoek zijn naar inspiratie kennis te laten maken met jouw producten kun je ze bovendien naar je website trekken met bijvoorbeeld een blog of een showcase. Het voordeel hiervan is dat je de groep relevante websitebezoekers vergroot, want zij zijn geïnteresseerd in wat jij te bieden hebt.

We kunnen daarom zowel inzetten op het vergroten van je naamsbekendheid als op meer website bezoekers binnenhalen. Samen met jou bepalen we hoe we het aanpakken.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?