Over ons

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 250 succesvolle projecten

Wie wij zijn

Wij geven niet op voordat we voor jouw organisatie succes behaald hebben. Deze drive typeert Tools2Grow en is voor veel van onze klanten de belangrijkste reden om met ons aan de slag te gaan. Om goede resultaten te kunnen behalen is het cruciaal om jou en jouw organisatie écht goed te begrijpen. Daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijke aanpak met oprechte interesse in jouw situatie. Verder vinden wij het belangrijk om mensen mee te nemen in wat wij precies doen. Iedere maand hebben we met jou een videocall om door de resultaten te lopen. Zo leren we elkaar steeds beter kennen en zitten we bovenop het belangrijkste doel: meer omzet en leads voor jouw organisatie.

Hoe we te werk gaan

We beginnen met een (gratis) betrouwbare analyse, het startpunt van ieder project. Aan de hand van data analyseren we de huidige situatie. Ook kijken we naar de data van jouw belangrijkste concurrenten. Vervolgens bepalen we samen met jou een doelstelling: met welk resultaat ben jij tevreden? Op basis van de doelstelling en de resultaten uit onze analyse weten wij exact met welke strategie we jouw bedrijf gaan helpen. De strategie voeren we vervolgens uit en we houden je constant op de hoogte van de resultaten. 

  • Wij gaan alles van A-Z voor je regelen
  • Keuzes op basis van data
  • 10+ jaar ervaring en beoordeeld met een 9,6

Wat zeggen onze klanten?

"De samenwerking met Tools2Grow ervaren we als super fijn, efficiënt, maar ook lekker informeel."

Sharon van der Toolen

DAK Kindercentra

"Wat het fijne van deze heren is dat zij zeer proactief te werk gaan en je gaande het proces op de hoogte houden."

Remco Biesenbeek

DGB

"Super leuke energieke mannen die mij enorm helpem met mijn marketing. Al binnen een paar maanden heb ik de investering eruit."

Janneke Valkering

Enjoy2Ride

Ons team

Dennis Bastiaansen

Joris Walsweer

Ilse de Boer

Julia Kusters

Lionel Sabel

Atta Amin

Job T'Jonck

Fooke van Munster