Website op maat laten maken

Een website op maat laten maken kan enorm veel opleveren voor jouw bedrijf. Wij helpen jou dan ook graag aan een website die aansluit op jouw doelen!

 • Wij ontzorgen jou van A tot Z
 • Conversiegerichte website die jouw doelen ondersteunt
 • Hoge websitesnelheid en design op maat

Neem direct contact op

Conversiegerichte website op maat

Wij zien de website als een middel om een doel te bereiken. Het is het fundament van je online zichtbaarheid en moet naast een juist design ook bijdragen aan jouw doelen. Daarom kijken we in een uitgebreide onderzoeksfase naar wat jouw bedrijf uniek maakt en wat je wilt dat je bezoekers op de website voor actie ondernemen. Daarmee richten we je website optimaal in voor conversies als contactmomenten, offertes of directe aankopen.

Waar moet een website op maat aan voldoen?

Een website op maat dient als hèt visitekaartje voor jouw bedrijf. Het moet dan ook aan alle eisen voldoen. Zo moet het aantrekkelijk, maar ook converterend zijn. Daarnaast moet het alle nodige informatie bevatten en de antwoorden op alle vragen van potentiële leads.

Hoe we jouw website op maat inrichten

 • Exacte doelstelling website bepalen: Stap 1 is bepalen wat precies het doel van je website is. Leads? Contactaanvragen? Oftewel wat wordt de call to action voor bezoekers.
 • Menustructuur bepalen: We bepalen samen welke pagina’s het belangrijkste zijn en hoe deze opgebouwd moeten worden, inclusief USP’s, Social Proof en CTA’s.
 • Designs per pagina: Per pagina wordt er een design gemaakt, samen bespreken we feedback, pas na jouw akkoord gaan we naar de volgende fase.
 • Teksten: Op basis van aangeleverde templates worden de teksten geschreven. We checken hierbij ook op de juiste SEO-elementen.
 • Website bouwen: Alle content wordt o.b.v. de designs omgezet in een werkende website. 
 • Website live: Na jouw akkoord gaat de website live en zorgen we ook voor de meetbaarheid, zodat we precies weten wat er op de website gebeurt.

Waarom jij ook een website op maat moet laten maken!

Een website op maat is dan ook erg belangrijk. Laten we eens kijken naar de belangrijkste voordelen van een website op maat!

 • Uniek ontwerp: Onderscheidt zich van de massa, waardoor bezoekers een gedenkwaardige ervaring krijgen.
 • Geoptimaliseerde gebruikerservaring: Gebaseerd op het specifieke doel van de website en haar doelgroep.
 • Flexibiliteit: Mogelijkheid om functies en ontwerpelementen toe te voegen die specifiek zijn voor de behoeften van het project.
 • SEO-voordeel: Geoptimaliseerd voor zoekmachines door unieke inhoud en structuur.

Onze partners:

Wat zeggen onze klanten?

Veel gestelde vragen

✅ Goed ingericht op conversie (minimaal 2% van de bezoekers moet gaan converteren)

✅ Sterke look & feel

✅ Meetbaarheid goed ingesteld (incl. GA4)

✅ Hoge website snelheid

✅ Toekomstbestendig

✅  Voldoet aan Europese privacy wetgeving

Het eerlijke antwoord is: dat ligt eraan. Elke website is uniek, daarom bespreken we eerst je wensen om te bepalen hoe de website eruit moet komen te zien. Daarna kunnen we je vertellen wat de opties zijn en de kosten voor het uitvoeren daarvan. We geven je graag een prijs op maat wanneer we weten wat je wensen zijn.

Jazeker! Je kunt zelf altijd in de website en aanpassingen maken in teksten of afbeeldingen. Voor complexere aanpassingen kunnen we je natuurlijk altijd helpen of adviseren.