Facebook adverteren uitbesteden

Wij helpen jouw bedrijf sneller groeien via facebook marketing!

 • Wij ontzorgen jou van A tot Z
 • Beste resultaat dankzij ervaren specialisten
 • Wij kennen de belangrijkste Facebook ontwikkelingen
 • 10+ jaar online marketing ervaring
 • 9.6 als beoordeling door klanten
 • Meer dan 250 succesvolle projecten

Hoe wij jou gaan helpen in 3 stappen

1

Analyse

We starten met een uitgebreide analyse: waar is jouw doelgroep precies naar op zoek, waar liggen de kansen ten opzichte van jouw concurrenten en met welke Facebook-strategie krijgen we jouw advertenties onder de aandacht van potentiële klanten.

2

Facebook-Strategie Uitvoeren

We gaan stapsgewijs aan de slag met jouw Facebook. We bepalen de doelgroepen, stellen de advertentieteksten op en richten de ideale landingspagina in op je website.

3

Maandelijkse Videocall

Maandelijks bespreken we in een videocall onze werkzaamheden, wat de resultaten zijn die we tot nu toe behaald hebben en wat we de komende maand gaan uitvoeren.

Wij werken voor oa:

Ik help je graag verder
Joris Walsweer
Jouw projectmanager
076 700 2600
joris@tools2grow.nl

Waarom Tools2Grow?
 • Wij regelen alles van A-Z voor je
 • 10+ jaar ervaring en beoordeeld met een 9,6
 • Al onze keuzes worden gebaseerd op data

Klanten beoordelen Tools2Grow met een

Tools2Grow
5.0
Gebaseerd op 42 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Onze partners:

Wat zeggen onze klanten?

Veel gestelde vragen

Omdat een ervaren bureau meer rendement kan halen uit Facebook dan je zelf kunt. Bovendien kun jij je tijd beter besteden aan je core business: klanten helpen en je medewerkers aansturen.

 • Je bespaart jezelf veel tijd en dus geld
 • Onze ervaren specialisten weten precies hoe ze via Facebook jouw doelgroep kunnen overtuigen
 • Je haalt uit uitbesteden meer leads dan wanneer je het zelf doe

We geven je graag een offerte op maat wanneer we weten wat je van plan bent op Facebook. Er bestaat geen standaard prijslijst die we je kunnen doorsturen. Wel kun je een maximaal budget aangeven voor adverteren op Facebook. Zo hou je de kosten binnen de perken.

Ja, het is namelijk echt niet zo dat alleen B2C-bedrijven succes kunnen hebben op Facebook. De mensen die bij jouw zakelijke klanten werken, zitten immers ook op Facebook. Dus kun je ze daar bereiken met jouw boodschap en aanbod. Daar helpen we je graag bij.

Meer weten? Vraag een gratis Facebook Quickscan aan!

Je zult zien dat Facebook adverteren uitbesteden zorgt voor meer rust én voor meer klanten. Hoe we dat willen realiseren, bewijzen we je graag. Vraag een gratis Facebook Quickscan aan en je krijgt meteen inzicht in de opties die we je bieden, inclusief een plan van aanpak. Vind je het een goed plan? Dan gaan we graag samen met jou aan de slag met je Facebook-advertenties.

Wil je meer omzet of leads uit Facebook adverteren?

Dan is het een slimme keuze om Facebook adverteren uit te besteden. Onze specialisten staan voor je klaar en regelen alles van A-Z voor je. Maar wat doen we dan precies? Wat gaat het kosten? En hoe weet je zeker dat wij de partij zijn die jou het beste gaat helpen?

Om daar een antwoord op te geven maken we eerst graag kennis met je en analyseren we je huidige situatie. Op basis van die analyse doen wij je een voorstel voor jouw Facebook advertenties. Start daarom direct met onze gratis quickscan en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Wat kan Facebook adverteren jou opleveren?

Facebook wordt dagelijks door miljoenen mensen in Nederland gebruikt. Dat betekent dat jouw doelgroep zich ongetwijfeld ook op Facebook begeeft en dat maakt Facebook adverteren heel interessant voor diverse organisaties. Wie je doelgroep ook is, de kans is groot dat je op Facebook jouw potentiële klanten bereikt. En dat kan je helpen om jouw doelen te bereiken. Via Facebook advertenties kun je onder meer:

 • Zichtbaarheid vergroten
 • Naamsbekendheid van je product of merk vergroten
 • Nieuwe leads verzamelen
 • Meer verkopen genereren

Om deze doelen te bereiken moet je echter wel weten hoe je jouw campagnes opstelt. Dit is echter niet eenvoudig en kost een hoop tijd, die je ook in andere bedrijfszaken kunt stoppen. Daarom kan het raadzaam zijn om adverteren via Facebook uit te besteden en zo specialisten in te schakelen die de beste resultaten behalen voor jouw bedrijf. Dit bespaart je niet alleen veel in tijd en kosten, maar zorgt ook voor een hoger rendement.

Hoe werkt het uitbesteden van je Facebook advertenties?

Wanneer je kiest voor het uitbesteden van je Facebook advertenties regelen we alles voor je. Van het opzetten van de strategie tot het maken van de advertentieteksten. Uiteraard doen we dit allemaal in samenspraak met jou. Zo kijken we eerst naar je huidige situatie en waar er mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf als het gaat om adverteren via Facebook. We bepalen hierbij niet alleen wat de beste route is naar resultaat, maar zetten de campagnes ook voor je uit en optimaliseren waar nodig. Zo hoef jij zelf nergens naar om te kijken en weet je dat wij constant bezig zijn om de beste resultaten te halen uit je Facebook advertenties. Hiervoor houden we uiteraard te allen tijde jouw doelen voor ogen die we aan het begin hebben vastgesteld bij de Quickscan.

Succesvolle Facebook campagnes opzetten

Een succesvolle Facebook campagne zet je niet zomaar op. De eerste stap is het bepalen van je doelgroep. Samen met jou kijken we naar wie jouw doelgroep is en hoe we deze het beste online kunnen targeten. Dit lijkt eenvoudig maar is vaak door de grote hoeveelheid aan gegevens lastiger dan de meeste denken. Bovendien bepaalt een goede doelgroepbepaling hoe succesvol jouw campagne kan worden.

Belangrijk bij adverteren via Facebook is bovendien dat niks vaststaat. Het is een constant proces van testen en optimaliseren. De data die je verzamelt met je Facebook campagnes is dan ook cruciaal om ervoor te zorgen dat je de resultaten verbetert. Welke advertenties wel goed lopen, welk beeldmateriaal past en welke tekst scoort het beste, allemaal elementen die we continu in de gaten houden en waarop we bijsturen waar nodig. Al onze keuzes worden gebaseerd op data om zo de meest succesvolle Facebook campagnes op te zetten.

Aan de slag met jouw Facebook advertenties

Facebook adverteren uitbestedenWanneer je ervoor kiest om jouw Facebook advertenties uit te besteden gaan we direct voor je aan de slag. Wij hebben de ervaring die jou verder helpt. Adverteren via Facebook uitbesteden aan ons betekent kiezen voor een aanpak die werkt voor jouw bedrijf. We ontzorgen je graag van A tot Z. Wat er ook nodig is om via Facebook een goed resultaat te halen: wij zorgen ervoor! Dat doen we in drie stappen.

Stap 1: doelgroepanalyse

We beginnen altijd met het analyseren van je doelgroep. Op een geavanceerde manier werken we uit welk deel van je doelgroep op Facebook actief is en hoe je ze kunt bereiken. Voor iedere doelgroep en ieder moment in de ‘customer journey’ maken we de perfecte content in tekst en beeld. Jouw Facebook advertenties uitbesteden aan ons betekent dat we als fullservice bureau alle onderdelen voor je oppakken. Je hoeft dus nergens meer achteraan.

Stap 2: livegang en optimalisatie

Zodra we de doelgroep en de aanpak afgestemd hebben met jou, zetten we de eerste content live op Facebook. Dat is uiteraard pas het begin, want vanaf het allereerste moment begint ook de optimalisatie van je Facebook-content al. We blijven testen welke content goed werkt op welk moment voor welke doelgroep. Aan de hand van de cijfers sturen we continu bij en maken we jouw aanwezigheid op Facebook nog relevanter en rendabeler. Het uitbesteden van je Facebook betekent dus ook continu werken aan een stijgende lijn.

Stap 3: inzicht via data

Lang leve data! Facebook deelt de prestatiecijfers van elke post die we plaatsen en elke advertentie, dus we kunnen je exact laten zien hoe goed iets presteert. Die data gebruiken wij continu om bij te sturen en jou inzicht te bieden. Werkt een bepaalde aanpak niet, dan testen we wat juist wel voor meer rendement zorgt. Zo passen we ons plan de hele tijd aan. Jouw doelgroep bereik je steeds gerichter en doeltreffender door je Facebook uit te besteden.

Wat zijn de kosten van Facebook adverteren uitbesteden?

Wat kost het uitbesteden van Facebook adverteren nou eigenlijk? Het antwoord is dat hier geen standaard prijs is. Dit heeft allemaal te maken met de strategie waar we samen voor kiezen. Elke campagne is uniek en afhankelijk van de omvang en de keuzes die we hierin maken kan het bedrag verschillen. Bovendien is er een onderscheid in de kosten die je maakt aan Facebook voor de advertenties en de kosten die wij in rekening brengen voor onze werkzaamheden. Samen bepaalt wat het uitbesteden van Facebook adverteren kost. Dit hangt volledig af wat we voor je oppakken, want iedere strategie is op maat gemaakt.