Online marketing advies: onderbouwd met data

Gratis advies? Start nu:

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 150 succesvolle projecten

Je weet al dat er veel mogelijk is op het gebied van online marketing. Maar waar moet je beginnen? Wat is de beste aanpak voor jouw bedrijf? Daar helpen wij je graag bij. Tools2Grow is dé expert als het gaat om online marketing advies en het uitvoeren hiervan. Omdat we weten dat je het zelf al druk genoeg hebt. Onze specialisten zorgen voor online marketingcampagnes die scoren en adviseren jou over de mogelijkheden. We ontzorgen je graag van A tot Z. Wat er ook nodig is om online een goed resultaat te behalen: wij zorgen ervoor!

Waaruit bestaat online marketing advies?

Onder online marketing valt in principe alles wat je op internet kunt doen om klanten te werven. Denk bijvoorbeeld aan Google Ads (SEA), je organische vindbaarheid (SEO), maar ook je aanwezigheid op social media. Al deze onderwerpen komen terug in het online marketing advies dat wij je bieden. Afhankelijk van welke diensten voor jouw bedrijf interessant zijn kunnen we een advies op maat geven voor jouw ideale online marketing strategie. We kijken naar de doelgroepen die relevant en interessant zijn en hoe we die het beste kunnen bereiken. Met als uiteindelijke doel het behalen van meer resultaat voor jouw bedrijf. Dat is waar we met ons advies naar streven. 

Social media advies

Online marketing advies Social MediaSocial media is inmiddels een van de meest gebruikte kanalen om jezelf als bedrijf zichtbaar te maken. Je merk op de kaart zetten en je naamsbekendheid vergroten, daar lenen de verschillende sociale platformen zich uitstekend voor. Maar ook voor het behalen van conversies is social media een uitstekend kanaal. Wil jij aan de slag met social media maar heb je geen idee hoe je hier resultaat mee kunt behalen? Dan adviseren wij je graag over de mogelijkheden van social media marketing. We kijken onder meer naar de opties om te adverteren en welk social media platform past bij jouw bedrijf.

Google Advies

Wil jij online beter gevonden worden en met je bedrijf naar voren komen in zoekmachines als Google? Dan kun je met behulp van zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA) aan de slag. Afhankelijk van je doel en je mogelijkheden kun je ervoor kiezen om jouw website beter te laten scoren in de organische zoekresultaten of om direct te scoren met de betaalde advertenties in Google via Google Ads. Hoe je jouw doelgroep bereikt op het moment dat ze op zoek zijn naar jouw product of dienst? Daarin doen we graag een aantal aanbevelingen voor jouw bedrijf met ons Google advies.

Hoe kunnen wij jou adviseren?

Wij kiezen op het gebied van online marketing voor een geïntegreerde aanpak, omdat die het meeste resultaat oplevert. We kijken daarom altijd naar de mogelijkheden om de verschillende mogelijkheden binnen je online marketing met elkaar te versterken. Daaruit ontstaat een uitgebreid advies. Uiteraard bepalen we wat de beste strategie is die past bij jouw doelgroep en jouw bedrijf. Ons doel is om jouw potentiële klanten te inspireren met hoogstaande content die indruk maakt. We weten bovendien wat werkt: eerst iets weggeven om je doelgroep te overtuigen. Of dat nu een whitepaper of een video is: als het maar aanslaat. Als fullservice bureau pakken we ook nog eens alle onderdelen uit het online marketing advies voor je op. Je hoeft dus nergens meer achteraan. 

Data online marketing advies

Centraal in jouw advies: data

Alles wat we online doen is meetbaar. Daarom staat data altijd centraal in onze aanpak. Ons online marketing advies baseren we ook op relevante cijfers, zodat je zo goed mogelijk aansluiting vindt bij jouw doelgroep. Zodra we het advies in de praktijk brengen, gebruiken we de data om bij te sturen wanneer dat nodig is. Zo wordt jouw campagne steeds rendabeler en efficiënter.

Wat ga je bereiken met ons online marketing advies?

  • Concreet inzicht in de saleskansen die er online liggen voor jouw bedrijf.
  • Onze ervaren specialisten weten precies hoe ze jouw doelgroep kunnen overtuigen.
  • Je haalt uit ons advies meer leads dan wanneer je het zelf doet.

Eerst kennismaken, dan samenwerken

Talloze bureaus bieden online marketing advies, maar niet elk bureau past bij jou. Je weet na een eerste gesprek al of jij je begrepen voelt of niet. Daar gaat het om, dat het bureau daadwerkelijk jouw bedrijf en jouw doelgroep begrijpt. Wanneer je het gevoel dat je op één lijn zit kun je verder. Naast de juiste kennis bevat een goed advies concrete stappen je die kunt zetten om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Als je voor ons online marketing advies kiest vertellen we altijd precies hoe we het in de praktijk willen brengen voor je. 

Online marketing blogs

Online marketing blogs

Wil je meer weten over de mogelijkheden van jouw online marketing? Lees dan onze blogs om te achterhalen hoe je meer klanten kunt behalen voor jouw bedrijf:

Bekijk onze veelgestelde vragen:

Wat heb ik aan een online marketing advies?

  • Je krijgt concreet inzicht in de saleskansen die er online liggen
  • Onze ervaren specialisten weten precies hoe ze jouw doelgroep kunnen overtuigen
  • Je haalt uit ons advies meer leads dan wanneer je het zelf doet

Hoe begin ik met het uitvoeren van een online marketing advies?

Een goed advies bevat ook de concrete stappen die je kunt zetten om daadwerkelijk ermee aan de slag te gaan. Als je ons een advies laat maken voor je, vertellen we altijd precies hoe we het in de praktijk willen brengen voor je. Zo weet je wat er speelt rond je bedrijf op internet.

Wat kost een online marketing advies?

Net zoals bij een auto of huis is het antwoord hier: dat ligt eraan. Elk online marketing advies is uniek, daarom analyseren we eerst wat je nodig hebt om een goed resultaat te halen. Daarna kunnen we je vertellen wat de opties zijn en de kosten voor het uitvoeren daarvan. We geven je graag een prijs op maat wanneer we weten wat je wensen zijn.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?

Online marketing advies: onderbouwd met data

Gratis advies? Start nu: