LinkedIn marketing uitbesteden

Gratis advies? Start nu:

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 150 succesvolle projecten

Jouw B2B-doelgroep zit op LinkedIn. Daar kun je ze bereiken met jouw boodschap. Heb je zelf niet de kennis en tijd om dat goed te kunnen doen? Dan kun je met een gerust hart je LinkedIn marketing uitbesteden aan Tools2Grow. Onze specialisten zorgen voor een campagne die scoort. Resultaat door ontzorging, dat is ons motto!

Eerst inspireren, dan overtuigen

Onze aanpak is nooit standaard. We kiezen altijd voor een strategie op maat die past bij jouw doelgroep, jouw bedrijf en de oplossing die jij biedt. Wat we wél altijd proberen te doen is je potentiële klanten inspireren met hoogstaande content die indruk maakt. Pas daarna staat de doelgroep namelijk open om zich te laten overtuigen. Bovendien kunnen we jouw B2B-doelgroep heel nauwkeurig bereiken via targeting. Zoek je bijvoorbeeld directeuren van bedrijven tot 10 medewerkers? Dan gaan we die heel gericht benaderen. Wil je jouw LinkedIn marketing uitbesteden, dan weet je dus al een beetje hoe we dit gaan aanpakken. We pakken als fullservice bureau alle onderdelen voor je op, dus je hoeft nergens meer achteraan.

Kwaliteitscontent zorgt voor leads

Zodra je écht meerwaarde biedt met je content, wil je doelgroep best een e-mailadres of telefoonnummer achterlaten. Met behulp van content die perfect aansluit op de pijnpunten die jouw doelgroep ervaart, zorgen we voor succesvolle campagnes. Dat kan een whitepaper zijn, maar ook een afgeschermde video, een inspirerende webinar of een ander type content. Samen met jou maken we hier een goed inhoudelijk en overtuigend verhaal van voor op LinkedIn én voor op de landingspagina’s op je website. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat deze landingspagina's zoveel mogelijk klanten opleveren via conversieoptimalisatie (CRO). 

En van leads maken we klanten

Misschien denk je bij LinkedIn marketing uitbesteden nog niet direct aan leadopvolging, maar voor ons is dat een logisch vervolg. We denken direct aan het opzetten van een e-mailfunnel of het inzetten van conversiegerichte advertenties die we ‘targetten’ op geïnteresseerden. De manier waarop we dat doen is altijd anders, dus laten we eens brainstormen over de mogelijkheden. Dan kunnen we je ook meteen vertellen wat de kosten zijn voor de strategie die we samen kiezen. Er is namelijk geen standaard prijslijst voor LinkedIn marketing uitbesteden.

Probeer het zelf: vraag een gratis LinkedIn Marketing Quickscan aan!

Natuurlijk wil je eerst weten of LinkedIn marketing uitbesteden eigenlijk wel zinvol is voor je. Daar komen wij snel achter. Vraag een gratis LinkedIn Marketing Quickscan aan en wij geven je antwoord op je vraag. We maken zelfs een plan van aanpak. Vind je het een goed plan? Dan gaan we graag samen met jou aan de slag met je LinkedIn-campagnes. Trouwens, ben je benieuwd welke andere kanalen Linkedin goed kunnen aanvullen? Overweeg dan eens om je gehele online marketing aan ons uit te besteden.

Daarom besteed je jouw LinkedIn marketing uit aan ons:

  1. 10+ jaar ervaring in online marketing
  2. 9,6 op basis van meer dan 25 reviews
  3. Geen onderbuikgevoel, maar keiharde data

Wat zijn de voordelen van LinkedIn marketing uitbesteden?

  • Je bespaart jezelf veel tijd en dus geld
  • Onze ervaren specialisten weten precies hoe ze heel concreet jouw doelgroep moeten overtuigen
  • Je haalt uit uitbesteden meer leads dan wanneer je het zelf doet

Wat kost LinkedIn marketing uitbesteden?

De kosten bestaan uit twee onderdelen: de content en de techniek. Eerst heb je de juiste informatieve en overtuigende content nodig, die vervolgens via advertenties of een mailinglijst onder de aandacht wordt gebracht. We geven je graag een prijs op maat wanneer we weten wat je wensen zijn.

Wat zijn de kosten voor op LinkedIn adverteren?

De kosten voor LinkedIn-advertenties verschillen per onderwerp en doelgroep. Ze worden bepaald aan de hand van een veilingsysteem. Hoe meer interesse er is in een bepaald onderwerp, des te hoger de kosten voor de advertentie. Wij zorgen ervoor dat je zo efficiënt mogelijk adverteert.

Hoe werkt de doelgroeptargeting van LinkedIn?

Met LinkedIn-advertenties kun je heel specifiek je doelgroep targeten. Allereerst door de geografische randvoorwaarden in te stellen. Maar ook door bijvoorbeeld leeftijd, geslacht, functietitel of interesses mee te nemen in de targeting. Zo benader je de doelgroep heel gericht.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?