LinkedIn marketing uitbesteden

Wij helpen jouw bedrijf sneller groeien via LinkedIn marketing!

  • Wij ontzorgen jou van A tot Z
  • Beste resultaat dankzij ervaren specialisten
  • Wij kennen de belangrijkste LinkedIn ontwikkelingen
  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 250 succesvolle projecten

Wat is LinkedIn Marketing?

Bedrijfspagina

Als bedrijf is het erg handig en slim om een LinkedIn bedrijfspagina aan te maken. Hierop kun je laten zien waar je voor staat als bedrijf en kun je berichten met jouw doelgroep delen.  Bovendien kun je hier heel selectief beslissen wie wat van jou te zien krijgt. Zo kun je jouw boodschap goed laten aansluiten op de ontvanger. Het maakt je bedrijfspagina de ideale basis van jouw LinkedIn marketing.

Persoonlijk profiel

Naast de bedrijfspagina is het belangrijk om ook je persoonlijke profiel in te zetten als marketinginstrument. Mensen hechten vaak meer waarde aan persoonlijk gedeelde content, in plaats van via de bedrijfsaccount. Dit zorgt voor meer interactie. Persoonlijke content is dus een belangrijk onderdeel van je LinkedIn marketing strategie.

Interactie via groepen

LinkedIn heeft ook diverse groepen waarin mensen inhoudelijke kennis met elkaar doelen. Je kunt hier lid van worden en actief interacteren, waardoor je echt binding krijgt met je doelgroep. Let er wel op dat je dit niet als promotiekanaal gaat gebruiken, maar op een inhoudelijke manier je zichtbaarheid vergroot. Zo kun je jouw expertise laten zien en kun je interessante connecties opbouwen.

Advertenties

Tenslotte kun je ook via LinkedIn adverteren. Hiermee kun je specifieke diensten, producten of waardevolle content delen onder jouw doelgroep. Het voordeel van adverteren op LinkedIn is dat je kunt targeten op zakelijke kenmerken, iets wat op andere platformen niet mogelijk is. Je kunt ook mensen over de streep halen om klant te worden, bijvoorbeeld door websitebezoekers te benaderen met extra info in de vorm van een whitepaper of e-book.

Linkedin marketing uitbesteden

Hoe wij jou gaan helpen in 3 stappen

1

Uitgebreide Analyse

We starten met een uitgebreide analyse: waar is jouw doelgroep precies naar op zoek, waar liggen de kansen ten opzichte van jouw concurrenten en met welke LinkedIn-strategie krijgen we jouw advertenties onder de aandacht van potentiële klanten.

2

LinkedIn-Strategie Uitvoeren

We gaan stapsgewijs aan de slag met jouw LinkedIn. We bepalen de doelgroepen, stellen de advertentieteksten op en richten de ideale landingspagina in op je website.

3

Maandelijkse Videocall

Maandelijks bespreken we in een videocall onze werkzaamheden, de resultaten die we tot nu toe behaald hebben en wat we de komende maand gaan uitvoeren.

Wij werken voor oa:

Ik help je graag verder
Joris Walsweer
Jouw projectmanager
076 700 2600
joris@tools2grow.nl

Waarom Tools2Grow?
  • Meer dan 250 succesvolle projecten!
  • Ervaren specialisten per online kanaal
  • Compleet ontzorgd van strategie tot uitvoering

Klanten beoordelen Tools2Grow met een

Tools2Grow
5.0
Gebaseerd op 44 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Kosten LinkedIn Marketing uitbesteden

De kosten van LinkedIn marketing uitbesteden zijn niet zo te zeggen. Ze bestaan uit twee onderdelen: de content en de techniek. Eerst heb je de juiste informatieve en overtuigende content nodig, die vervolgens via advertenties of een mailinglijst onder de aandacht wordt gebracht. We geven je graag een prijs op maat wanneer we weten wat je wensen zijn.

Onze bewezen aanpak

Bij Tools2grow helpen wij bedrijven al jaren met hun LinkedIn marketing. Onze bewezen strategie heeft hier dan ook al veel goede resultaten opgeleverd voor onze opdrachtgevers. Benieuwd hoe die strategie eruit ziet? Laten we hier even kort op ingaan. 

Eerst inspireren, dan overtuigen

Onze aanpak is nooit standaard. We kiezen altijd voor een strategie op maat die past bij jouw doelgroep, jouw bedrijf en de oplossing die jij biedt. Wat we wél altijd proberen te doen is je potentiële klanten inspireren met hoogstaande content die indruk maakt. Pas daarna staat de doelgroep namelijk open om zich te laten overtuigen. Bovendien kunnen we jouw B2B-doelgroep heel nauwkeurig bereiken via targeting. Zoek je bijvoorbeeld directeuren van bedrijven tot 10 medewerkers? Dan gaan we die heel gericht benaderen. Wil je jouw LinkedIn marketing uitbesteden, dan weet je dus al een beetje hoe we dit gaan aanpakken. We pakken als fullservice bureau alle onderdelen voor je op, dus je hoeft nergens meer achteraan.

Kwaliteitscontent zorgt voor leads

Zodra je écht meerwaarde biedt met je content, wil je doelgroep best een e-mailadres of telefoonnummer achterlaten. Met behulp van content die perfect aansluit op de pijnpunten die jouw doelgroep ervaart, zorgen we voor succesvolle campagnes. Dat kan een whitepaper zijn, maar ook een afgeschermde video, een inspirerende webinar of een ander type content. Samen met jou maken we hier een goed inhoudelijk en overtuigend verhaal van voor op LinkedIn én voor op de landingspagina’s op je website. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat deze landingspagina's zoveel mogelijk klanten opleveren via conversieoptimalisatie (CRO).

Van leads maken we klanten

Misschien denk je bij LinkedIn marketing uitbesteden nog niet direct aan leadopvolging, maar voor ons is dat een logisch vervolg. We denken direct aan het opzetten van een e-mailfunnel of het inzetten van conversiegerichte advertenties die we ‘targetten’ op geïnteresseerden. De manier waarop we dat doen is altijd anders, dus laten we eens brainstormen over de mogelijkheden. Dan kunnen we je ook meteen vertellen wat de kosten zijn voor de strategie die we samen kiezen. Er is namelijk geen standaard prijslijst voor LinkedIn marketing uitbesteden.

Onze partners:

Wat zeggen onze klanten?

Onze verwachtingen van LinkedIn Marketing in 2024

LinkedIn heeft zijn groei de laatste jaren voortgezet, en we kunnen verwachten dat dit in 2024 zo blijft. Met meer professionals die zich bij het platform voegen, wordt het netwerk steeds relevanter voor B2B-marketing. Daarnaast zal kunstmatige intelligentie ook een grotere rol gaan spelen. Adverteerders kunnen hun campagne zo namelijk beter richten op specifieke doelgroepen. In 2024 verwachten wij dan ook meer targeting- en personalisatiemogelijkheden. LinkedIn marketing uitbesteden blijft dan ook in 2024 nog steeds een erg verstandige optie.

Veel gestelde vragen

Uitbesteden betekent dat je de marketingactiviteiten voor je LinkedIn profiel of bedrijfspagina overdraagt aan een extern bureau of specialist om deze activiteiten voor je te beheren en optimaliseren.

Ja, vaak kun je nog steeds je eigen content plaatsen. Communiceer wel altijd met het bureau of de freelancer over de strategie om te zorgen dat alle content consistent en op merk is.

Zorg voor duidelijke KPI's (Key Performance Indicators) zoals groei van volgers, betrokkenheid (likes, shares, reacties), leadgeneratie en eventuele conversies van LinkedIn naar je website.

Dit kan variëren, maar zoals bij de meeste marketinginspanningen, kan het enige tijd duren voordat je significante resultaten ziet. Het is belangrijk om geduldig te zijn en consistent te blijven in je strategie.

Probeer het zelf: vraag een gratis LinkedIn Marketing Quickscan aan!

Natuurlijk wil je eerst weten of LinkedIn marketing uitbesteden eigenlijk wel zinvol is voor je. Daar komen wij snel achter. Vraag een gratis LinkedIn Marketing Quickscan aan en wij geven je antwoord op je vraag. We maken zelfs een plan van aanpak. Vind je het een goed plan? Dan gaan we graag samen met jou aan de slag met je LinkedIn-campagnes. Trouwens, ben je benieuwd welke andere kanalen Linkedin goed kunnen aanvullen? Overweeg dan eens om je gehele online marketing aan ons uit te besteden.