Website bouwen

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 250 succesvolle projecten

Waarom is een goede website belangrijk?

Een website is veel meer voor je bedrijf dan alleen het uithangbord. Het is het kanaal waar je de klanten moet binnenhalen. Dus als bezoekers direct wegklikken, niemand een aanvraag doet en iedereen verdwaald raakt in de hoeveelheid pagina’s is je website toe aan een flinke update. Jouw website moet namelijk de doelgroep aanspreken en mensen overhalen om tot aankoop over te gaan. En dat moet zo gemakkelijk mogelijk, want dan haal je echt resultaat uit je website. Wij helpen je met het bouwen van een website die past bij jou én je doelgroep.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?

Wat kan een nieuwe website opleveren voor jouw bedrijf?

  • Bereiken van je doelgroep
  • Optimale klantervaring
  • Meer klanten

Waar moet je op letten bij een nieuwe website?

Een goede website bestaat uit meerdere onderdelen: techniek, design en marketing.

Allereerst moet alles technisch goed opgebouwd zijn, zodat alles functioneert en bezoekers niet lang hoeven te wachten op het laden van een pagina.

Vervolgens moet het design de identiteit van jouw bedrijf uitstralen en bezoekers aanspreken. Maar bovenal moet je website gericht zijn op resultaat. Dat betekent dat de content gericht moet zijn op een goede vindbaarheid en het binnenhalen van klanten.

Alles in je website moet het bezoekers zo makkelijk mogelijk maken om hun probleem of vraagstuk op te lossen met jouw product of dienst. Dat levert jou namelijk nieuwe klanten op.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?