Social media advertising

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 50 succesvolle projecten

Je doelgroep zit op social media. Net als jij, waarschijnlijk. Daarom zijn social media advertenties ook voor jouw bedrijf een interessante manier om nieuwe klanten te werven en van bestaande klanten trouwe klanten te maken. Maar hoe pak je zoiets nou aan? Daar helpt Tools2Grow je bij. Wij zijn gespecialiseerd in social media advertising en weten precies wat werkt voor jouw bedrijf. We ontzorgen je graag van A tot Z. Wat er ook nodig is om via social media een goed resultaat te halen: wij zorgen ervoor!

Het belangrijkste: analyse van je doelgroep

We analyseren altijd als eerste welk deel van je doelgroep op welk social mediaplatform te vinden is. Vervolgens bekijken we hoe we hen het beste kunnen bereiken. Voor iedere doelgroep en ieder moment in de ‘customer journey’ maken we de perfecte advertentiecontent in tekst en beeld. Als fullservice bureau pakken we alle onderdelen van social media advertenties voor je op. Je hoeft dus nergens meer achteraan.

Wat werkt goed en wat kan beter?

Als jij het eens bent met ons goed onderbouwde plan, gaan we aan de slag met je social media advertising. Daarbij houden we continu een vinger aan de pols en blijven we testen welke advertentiecontent goed werkt op welk platform voor welke doelgroep. Als het nodig is, dan sturen we bij en zorgen we voor meer efficiëntie en rendement. We blijven ermee bezig, zodat de aanpak steeds beter wordt. Je advertenties op social media worden steeds meer afgestemd op wat jouw doelgroep wil. Dat werkt!

Bijsturen op basis van data

Het allergrootste voordeel van social media advertising is dat je alle data krijgt over de prestaties van je advertenties. Deze cijfers per advertentie bieden ons inzicht in de volgende stap. Als we weten hoe goed iets presteert, kunnen we immers bepalen of we op dezelfde weg doorgaan of dat we moeten bijsturen. Met de data in de hand gaan we continu voor meer rendement. Zo bereiken we jouw doelgroep steeds gerichter en doeltreffender.

Meer weten? Vraag een gratis Social Media Quickscan aan!

We begrijpen dat je benieuwd bent hoe social media advertising voor jouw bedrijf eruit kan zien. Daar hebben wij uiteraard onze ideeën over. Vraag een gratis Social Media Quickscan aan en je krijgt meteen inzicht in de opties die we je bieden, inclusief een plan van aanpak. Vind je het een goed plan? Dan gaan we graag samen met jou aan de slag met je social media advertenties.

Is social media advertising wel interessant voor mijn bedrijf?

Hoe groot of klein je bedrijf ook is, social media advertising is altijd interessant. Want je doelgroep is ook op social media te vinden. Bovendien kun je het budget altijd in de hand houden, zodat je weet wat je maximaal betaalt.

Wat zijn de voordelen van social media advertising uitbesteden?

  • Je bespaart jezelf veel tijd en dus geld
  • Onze ervaren specialisten weten precies hoe ze via social media jouw doelgroep kunnen overtuigen
  • Je haalt uit uitbesteden meer leads dan wanneer je het zelf doet

Wat kost social media advertising?

Voor social media advertising geldt dat je meer betaalt wanneer je actiever bent op dit gebied. De kosten zijn nog onder te verdelen in een deel voor het bureau dat de social media advertenties maakt en een deel dat naar het social mediaplatform gaat.

Waarom zou ik social media advertising uitbesteden?

Natuurlijk kun je ook zelf de advertenties voor social media maken en beheren. Maar dit kost je wel veel tijd. Heb je die tijd en vind je het leuk? Dan kun je het zelf doen. Wil je dit liever laten doen door iemand die er elke dag mee bezig is? Dan is uitbesteden aan een gespecialiseerd bureau een goed idee.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?