Resultaten

Firefly-logo-instagram—1080-x-1080-(1)-(1)

Robert-Jan

Firefly

Voordat we aan de slag gingen met Tools2Grow hadden we een hoge kost per lead omdat we aan koude acquisistie deden. Sinds dat we aan de slag zijn gegaan met SEO & Google Ads is de kost per lead drastisch gedaald. Los van de inhoudelijke kennis en resultaten ervaren wij de samenwerking als zeer prettig!Het is erg fijn om één vast aanspreekpunt te hebben, Dennis begeleidt ons hierin erg goed. Hij heeft veel kennis en geeft vaak zeer goede input.

Sharon van der Toolen

Dak kindercentra

De samenwerking met Tools2Grow ervaren we als super fijn, efficiënt, maar ook lekker informeel. Ze ontzorgen een bedrijf echt helemaal op het gebied van online marketing, maar zorgen er ook voor dat je goed op de hoogte wordt gehouden. Ze weten goed de moeilijke termen te vertalen naar “Jip en Janneke” taal zodat de online inrichting en resultaten voor iedereen helder worden.

DGB Online marketing review

Remco Biesenbeek

DGB

Wat een energie hebben deze kerels. Zij hebben eerst goed geluisterd naar onze wensen en kwamen met een plan van aanpak. Zij hebben voor ons diverse campagnes opgetuigd en voor ons verzorgd. Het fijne van deze heren is dat zij zeer proactief te werk gaan en je gaande het proces op de hoogte houden. Als iets niet goed gaat weten zij het bij te sturen om op koers te blijven.

Meer klanten voor jouw bedrijf?

  1. Vraag een Gratis Quickscan aan
  2. Wij maken een plan
  3. Goed plan? Wij gaan aan de slag!
leanforms-logonew3x

Anton Schaerlaeckens

LeanForms

We zijn al langere tijd op zoek geweest hoe we met LinkedIn extra verkoopkansen kunnen ontwikkelen.
Naast het natuurlijk verbinden met prospects en professionals uit het veld hebben wij extra ondersteuning gevonden bij de partners van Tools2Grow. Geen gewone leverancier dus. Maar een co werker die samen met ons op zoek gaan naar potentiële organisaties voor onze producten en diensten. Geen vlotte marketing of Google boys. Maar gasten die meedenken en proactief handelen om voor ons nieuwe klanten binnen te halen. Dus wil je niet groeien met je business dan moet je ze zeker niet bellen !

Enjoy2Ride online marketing Review Tools2Grow

Janneke Valkering

Enjoy2Ride

Super leuke energieke mannen die mij enorm helpen met mijn marketing. Ze hebben passie voor je zaak, denken mee, zijn proactief, komen met voorstellen en ideeën en zoeken samen met hun partners en mij naar strategieën die het beste werken voor mijn bedrijf. En het werkt! Al binnen een paar maanden heb ik de investering eruit.

Robin Gerrits

BLISSO.

De samenwerking met Joris en Dennis is zeer fijn. In de eerste maanden was het even zoeken naar de juiste setup van het Ads account maar ondertussen zijn de resultaten zeer goed! Daarnaast is het een transparant en fris bedrijf, een verademing ten opzichte van de vele andere marketing bureaus!

Meer klanten voor jouw bedrijf?

  1. Vraag een Gratis Quickscan aan
  2. Wij maken een plan
  3. Goed plan? Wij gaan aan de slag!
Renate online marketing review

Renate Rietbergen

RRAL9010

Toen we te maken kregen met de thuisblijfmaatregelen als gevolg van het Corona-virus besloot ik me te focussen op mijn website. Liefst samen met specialisten op het gebied van weboptimalisatie en online marketing. Ik geloof dat ik de wens nog niet had uitgesproken of ik struikelde in het café van onze broedplaats over Dennis en Joris van Tools2Grow. En ik wist: dit zijn de jongens waar ik wat mee kan. Omdat ik in dit duo de enthousiaste, gelijkgestemde optimisten herkende, waar ik de komende maanden mee verder kon bouwen. Óók als de rest van de (vooral offline) wereld zou worden platgelegd. En zo geschiede het dat ze me een strategie voorstelden voor weboptimalisatie, met Pinterest als de belangrijkste katalysator voor groei. En het wérkt! De statistieken spreken voor zich. Kortom: ik ben een grote fan.

school of data science

Farisch Hanoeman

School of Data Science

Jong dynamisch team met veel energie, waardoor snel grote stappen gemaakt kunnen worden. Daarnaast ook échte experts op het gebied van social media marketing en leadgeneration!