Resultaten

Bekijk onze resultaten

Firefly-logo-instagram—1080-x-1080-(1)-(1)

Robert-Jan

Firefly

Voordat we aan de slag gingen met Tools2Grow hadden we een hoge kost per lead omdat we aan koude acquisistie deden. Sinds dat we aan de slag zijn gegaan met SEO & Google Ads is de kost per lead drastisch gedaald. Los van de inhoudelijke kennis en resultaten ervaren wij de samenwerking als zeer prettig!Het is erg fijn om één vast aanspreekpunt te hebben, Dennis begeleidt ons hierin erg goed. Hij heeft veel kennis en geeft vaak zeer goede input.

VTD-01-Color

Dominique

VTD

As a global supplier of fall protection and safe access products, services, and trainings we were seeking to support our businesses in the Dutch market with Digital Marketing and we found Tools2Grow - an exceptional digital marketing agency whose support is truly commendable. They actively seek out opportunities to improve our online presence, enhance our brand image, and maximize our reach. This proactive approach demonstrates their commitment to staying at the forefront of digital marketing trends and delivering outstanding results. Thank you, Dennis, working with you and your team is really a pleasure!

NewSkool logo square

Renée

Newskool

Super blij met onze leuke, fijne en professionele samenwerking! Tools2Grow stelt zich enorm betrokken op, waardoor we mooie stappen samen zetten en echt iets kunnen opbouwen samen. Als Newskool groeit, groeit Tools2Grow mee en dat biedt enorm mooi toekomst perspectief!

DGB Online marketing review

Remco Biesenbeek

DGB

Wat een energie hebben deze kerels. Zij hebben eerst goed geluisterd naar onze wensen en kwamen met een plan van aanpak. Zij hebben voor ons diverse campagnes opgetuigd en voor ons verzorgd. Het fijne van deze heren is dat zij zeer proactief te werk gaan en je gaande het proces op de hoogte houden. Als iets niet goed gaat weten zij het bij te sturen om op koers te blijven.

Sharon van der Toolen

Dak kindercentra

De samenwerking met Tools2Grow ervaren we als super fijn, efficiënt, maar ook lekker informeel. Ze ontzorgen een bedrijf echt helemaal op het gebied van online marketing, maar zorgen er ook voor dat je goed op de hoogte wordt gehouden. Ze weten goed de moeilijke termen te vertalen naar “Jip en Janneke” taal zodat de online inrichting en resultaten voor iedereen helder worden.

Meer klanten voor jouw bedrijf?

  1. Vraag een Gratis Quickscan aan
  2. Wij maken een plan
  3. Goed plan? Wij gaan aan de slag!
leanforms-logonew3x

Anton Schaerlaeckens

LeanForms

We zijn al langere tijd op zoek geweest hoe we met LinkedIn extra verkoopkansen kunnen ontwikkelen.
Naast het natuurlijk verbinden met prospects en professionals uit het veld hebben wij extra ondersteuning gevonden bij de partners van Tools2Grow. Geen gewone leverancier dus. Maar een co werker die samen met ons op zoek gaan naar potentiële organisaties voor onze producten en diensten. Geen vlotte marketing of Google boys. Maar gasten die meedenken en proactief handelen om voor ons nieuwe klanten binnen te halen. Dus wil je niet groeien met je business dan moet je ze zeker niet bellen !

1

Babette

Twelve

Heel blij en enthousiast over de stappen die we met Tools2Grow hebben gezet. Zij zijn de specialist voor al je online vraagstukken. Een nieuwe website opzetten, je online funnel vergroten en verbeteren én meer leads vergaren. Zij begeleiden je bij iedere stap. Het is een jong en enthousiast team dat weet waar ze het over hebben!

6

Demi

2AssistU

Jong dynamisch team met veel energie, waardoor snel grote stappen gemaakt kunnen worden. Daarnaast ook échte experts op het gebied van social media marketing en leadgeneration!

Meer klanten voor jouw bedrijf?

  1. Vraag een Gratis Quickscan aan
  2. Wij maken een plan
  3. Goed plan? Wij gaan aan de slag!
logo-orange

Anouk

Trampoline

We werken al een tijd prettig samen met Tools2Grow. Fijn contact en er wordt goed meegedacht!

Robin Gerrits

BLISSO.

De samenwerking met Joris en Dennis is zeer fijn. In de eerste maanden was het even zoeken naar de juiste setup van het Ads account maar ondertussen zijn de resultaten zeer goed! Daarnaast is het een transparant en fris bedrijf, een verademing ten opzichte van de vele andere marketing bureaus!

school of data science

Farisch Hanoeman

School of Data Science

Jong dynamisch team met veel energie, waardoor snel grote stappen gemaakt kunnen worden. Daarnaast ook échte experts op het gebied van social media marketing en leadgeneration!