Online adverteren

Je wilt toch graag zo gericht mogelijk jouw doelgroep bereiken? Dat kan met online adverteren! Bij advertenties in een krant of magazine is het altijd maar de vraag wie ze ziet en hoe goed ze werken. Bij online advertenties zijn die cijfers gewoon beschikbaar. Daarom zijn we er bij Tools2Grow zo gek op. Wij zijn gespecialiseerd in online adverteren en weten dankzij testen en data-analyse precies wat werkt voor jouw bedrijf. We ontzorgen je graag van A tot Z. Wat er ook nodig is om online een goed resultaat te halen: wij zorgen ervoor!

Wat wil je doelgroep eigenlijk?

Online adverterenHet is zonde om de plank mis te slaan met je online advertenties. Daarom analyseren we altijd eerst wie precies je doelgroep is, waar ze online te vinden zijn en hoe we ze kunnen overtuigen. Niet iedereen zit immers in dezelfde fase van de ‘customer journey’. Daarom maken we voor elk moment de perfecte advertentiecontent in tekst en beeld. Als fullservice bureau pakken we zo alle onderdelen van online advertenties voor je op. Je hoeft dus nergens meer achteraan.

Online advertenties kunnen altijd beter

Als we aan de slag gaan met je online advertenties, onderbouwen we dat altijd met een plan, zodat je weet waarom we bepaalde keuzes maken. Zodra de eerste advertenties online staan, begint het eigenlijk pas. Dan is de fase aangebroken van testen en bijsturen. Meer efficiëntie en rendement, daar gaan we voor. Via elk kanaal bepalen we daarom steeds hoe we de doelgroep nog beter kunnen benaderen. Zo zorgen we dat de online advertenties steeds beter werken!

Je kunt precies zien wat het rendement is

Kies je voor online adverteren, dan weet je precies hoe je advertenties presteren. Deze cijfers delen we graag met je en we geven ook aan wanneer het nodig is om bij te sturen. Als we weten hoe goed een bepaalde advertentie of aanpak presteert, kunnen we immers bepalen of we op dezelfde weg doorgaan of dat we moeten bijsturen. Dankzij de inzichtelijke data kunnen we steeds meer rendement realiseren voor je. Zo bereiken we jouw doelgroep steeds gerichter en doeltreffender.

Meer weten? Vraag een gratis Online Adverteren Quickscan aan!

Wil je weten of het interessant is voor jouw bedrijf om online advertenties in te zetten? Wij geven je graag antwoord op deze vraag. Vraag een gratis Online Adverteren Quickscan aan en je krijgt meteen inzicht in de opties die we je bieden, inclusief een plan van aanpak. Vind je het een goed plan? Dan gaan we graag samen met jou aan de slag met online adverteren.

Kan ik ook gratis online adverteren?

Er zijn manieren om online zichtbaar te zijn zonder dat dit geld kost. Een vertoning van een Google Ad kost je bijvoorbeeld niets. Pas als iemand klikt op de advertentie, betaal je een bedrag. Maar voor branding en naamsbekendheid kun je dus gratis adverteren. En nu maar hopen dat er niemand klikt…

Wat zijn de voordelen van online adverteren?

  • Je kunt jouw doelgroep heel gericht benaderen
  • Onze ervaren specialisten weten precies hoe ze online jouw doelgroep kunnen overtuigen
  • Je haalt uit uitbesteden meer leads dan wanneer je het zelf doet

Wat kost online adverteren?

Hoe actiever je bedrijf is op dit gebied, hoe meer het kost. De kosten zijn verder nog onder te verdelen in een deel voor het bureau dat de online advertenties maakt en een deel dat naar het platform gaat waarop je adverteert.

Welke kanalen zijn er om online te adverteren?

De meest voor de hand liggende kanalen zijn zoekmachines (met name Google), social mediaplatforms en adverteren op nieuwssites. Wat de beste mix is en of ze allemaal interessant zijn voor jouw bedrijf, dat vertellen we je graag.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?

Share this story: