Instagram

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 50 succesvolle projecten

Wat is Instagram marketing?

Instagram is de afgelopen jaren een van de meest populaire Social Media kanalen geworden. Ook jouw doelgroep is hier te vinden. Waarom jij nog niet? Met Instagram marketing kun jij aan de juiste mensen jouw producten laten zien. Dit geeft jou de mogelijkheid om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Je kunt namelijk op een visuele manier jouw verhaal vertellen en mensen inspireren om voor jouw bedrijf te kiezen.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?

Wat kan Instagram marketing opleveren voor jouw bedrijf?

Jouw doelgroep bereiken
Branding van je merk
Potentiële klanten inspireren

Hoe behaal je succes met Instagram marketing?

Net als op Facebook kun je bij Instagram marketing jouw doelgroep heel precies targeten dankzij alle informatie die bekend is over de gebruikers.

Je kunt kiezen om campagnes in te zetten voor branding van je merk of om je naamsbekendheid te vergroten, maar het is ook mogelijk je producten op de kaart te zetten.

We stellen de campagnes voor je op en richten deze op de juiste doelgroep. Op Instagram is het bovendien van belang om goede content te creëren die aanspreekt tussen alle foto’s en video’s. Ook daar zorgen we voor.

Vervolgens meten we de resultaten van de advertenties voor je en houden we constant in de gaten hoe we de resultaten kunnen verbeteren om jouw doel te bereiken.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?