Wat kost LinkedIn Premium en wat levert het op?

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 82 succesvolle projecten

LinkedIn Premium is de betaalde variant van LinkedIn waarbij je extra functies krijgt die een ‘gewone’ gebruiker niet heeft. Vooral voor professionals is dit een interessante optie, omdat LinkedIn meer mogelijkheden heeft dan je op het eerste oog zou denken. Maar wat kost het je en nog veel belangrijker, wat levert het je op?

Wat zijn de kosten van LinkedIn Premium?

Kosten LinkedIn Premium

De kosten van LinkedIn premium zijn verschillende, afhankelijk van welk pakket je hebt. Er bestaan vier Premium pakketten, met ieder eigen kenmerken en ook een eigen prijskaartje, afhankelijk van de functionaliteiten. 

  • LinkedIn Premium Carrière: €37,97 per maand
  • LinkedIn Premium Business: €44,99 per maand
  • Sales Navigator Pro: €79,99 per maand
  • Recruiter Lite: €99,99 per maand

 

Wat kun je met LinkedIn Premium?

Wat je kunt met LinkedIn Prenium verschilt afhankelijk van wel pakket je hebt. Elk pakket heeft namelijk een andere toegevoegde waarde.

LinkedIn Premium Carrière: 

Berichten sturen zonder connectie en meer informatie over profielen en wie u heeft bekeken.

LinkedIn Premium Business

Meer berichten sturen, extra informatie over bedrijven en onbeperkte zoekopdrachten.

Sales Navigator Pro

Geavanceerde zoekfilters en notities maken over profielen.

Recruiter Lite

Slimme zoeksuggesties en begeleiding op werving gerichte functies.

Sales Navigator

Als we kijken naar de toegevoegde waarde voor jouw LinkedIn marketing dan springt Sales Navigator er bovenuit. De andere Premium pakketten zijn eerste opstapjes richting een groter netwerk, wat zeer nuttig kan zijn. Sales Navigator Pro gaat je helpen aan de volgende stap, namelijk het genereren van leads via LinkedIn. Met de verkooptools die dit Premium account je te bieden heeft kun je geïnteresseerde bedrijven en mensen benaderen en zo de eerste stap zetten naar een verkoop. En dat kan je echt iets opleveren.

Linkedin Premium

Wat kan LinkedIn Premium jou opleveren?

LinkedIn is een zakelijk platform met kansen voor de zakelijke markt. Met LinkedIn Premium kun je het uitbreiden van je netwerk en het maken van een connectie met geïnteresseerden nog verder uitbreiden. Daarnaast is het verkrijgen van leads stukken makkelijker en gerichter met de Premium variant Sales Navigator Pro. LinkedIn Premium als onderdeel van jouw LinkedIn marketing is dus helemaal geen gek idee.

Kun je zien of iemand LinkedIn Premium heeft?

Op LinkedIn kun je meestal wel zien of iemand een premium account heeft. Dit zie je aan de ‘LinkedIn Premium’- badge naast hun naam op het profiel en/of in de zoekresultaten. Gebruikers kunnen er ook voor kiezen om de badge te verbergen. Dit is echter niet zo gebruikelijk.

Is LinkedIn Premium maandelijks opzegbaar?

Ja, LinkedIn Premium is over het algemeen maandelijks opzegbaar, afhankelijk van het soort abonnement dat je hebt gekozen. Meestal kun je kiezen tussen een maandelijkse of jaarlijkse betaling. Als je voor een maandelijkse betaling kiest, kun je je abonnement op elk moment opzeggen om te voorkomen dat het de volgende maand automatisch wordt verlengd. Echter, als je hebt gekozen voor jaarlijkse betaling, dan zit je doorgaans vast aan het abonnement voor een jaar.

Optimale LinkedIn creëren

Wil jij alles halen uit je LinkedIn? Dan kan je jouw LinkedIn marketing aan ons overlaten om nog meer resultaat uit je LinkedIn te halen. Wij helpen je graag met het inrichten van je Premium account en het adviseren over de extra opties om meer resultaat te behalen. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen met LinkedIn marketing? Vraag dan een gratis Quickscan aan!

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?

over-ons2.2

Ik help je graag verder
Joris Walsweer
Jouw projectmanager
076 700 2600
joris@tools2grow.nl

Waarom Tools2Grow?
  • Meer dan 250 succesvolle projecten!
  • Ervaren specialisten per online kanaal
  • Compleet ontzorgd van strategie tot uitvoering

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?

Share this story: