Wordpress website laten maken | Tools2Grow

 • 10+ jaar online marketing ervaring
 • 9.6 als beoordeling door klanten
 • Meer dan 82 succesvolle projecten

Wordpress website laten maken

Wij helpen jouw bedrijf sneller groeien met een professionele wordpress website.

 • Geoptimaliseerde website om meer bezoekers te bereiken. 
 • Je bespaart enorm veel tijd. 
 • Professionele website die aansluit bij jouw marketingstrategie.

Waarom een WordPress website laten maken

Een WordPress website laten bouwen bij Tools2Grow heeft veel voordelen. Je krijgt een geoptimaliseerde website waardoor je nog meer bezoekers bereikt.  Daarnaast bespaart het je enorm veel tijd doordat je zelf niet de WordPress website bouwer bent. Je krijgt daarbovenop een professionele website die compleet aansluit bij jouw marketingstrategie.

Wordpress website laten maken

De werkwijze van een WordPress website laten maken

Bij Tools2Grow kun je gemakkelijk en snel een WordPress website laten maken. Dit proces bestaat uit 5 verschillende stappen.

Offerte traject

Als eerste stap in het proces van een WordPress website maken, krijg je een offerte. Hierin staat precies wat je van ons kan verwachten. Daarnaast krijg je een offerte met daarin de prijs van een wordpress website laten maken.

Kick Off

Na het ontvangen van de offerte gaan we samen naar de Kick Off. Tijdens de Kick Off bespreken we de verdere details over de wordpress website maken. We maken afspraken over wat de website moet doen, het uiterlijk en alle zaken die voor jou belangrijk zijn.

Ontwerpfase

Nadat we samen de Kick Off gehad hebben, gaan we aan de slag met het ontwerpen van de website.  Hierbij gaan we uiteraard uit van de afspraken die gemaakt zijn tijdens onze eerdere Kick Off.

Realisatiefase

In de realisatiefase van je website laten maken met WordPress, wordt de site gebouwd en gecontroleerd. Tijdens deze fase houden we nauw contact om zo te zorgen dat de website volledig aansluit bij jouw wensen.

Go Live

Na de realisatiefase is de website klaar. Deze zullen we dan samen nog een keer controleren en uiteindelijk live zetten.

 

De voordelen van een professionele wordpress website

Een WordPress website laten bouwen bij Tools2Grow gaat gemakkelijk, snel en heeft nog veel meer voordelen voor jouw bedrijf. Een paar van die voordelen als je een WordPress website laat maken zijn:

 • Een geoptimaliseerde website waardoor je nog meer bezoekers bereikt.
 • Je bespaart enorm veel tijd doordat je zelf niet de WordPress website bouwer bent.
 • Een professionele website die compleet aansluit bij jouw marketingstrategie
 • De website wordt altijd op de juiste manier opgezet
 • Technische ondersteuning wanneer het nodig is

Soorten WordPress websites

Heb je een project voor een nieuwe website in gedachten maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij kunnen jou helpen met het maken van allerlei soorten websites.
Denk bijvoorbeeld aan een e-commerce website, een portfolio website of een blog. Bij ons is het mogelijk om voor elk idee een kwalitatieve wordpress website maken.

Bij Tools2Grow gaat een team van experts aan de slag om jouw wordpress website te maken. Er wordt nauw contact met je gehouden om de website compleet aan te laten sluiten op jouw wensen.

Wie gebruikt allemaal WordPress?

Een wordpress website maken is niet moeilijk, maar je moet wel weten wat je doet. Het is handig om de juiste specialisten in huis te hebben om de website zo professioneel mogelijk te maken. Veel grote organisaties maken gebruik van WordPress. Denk bijvoorbeeld aan namen als The New York Times, The Walt Disney Company en Sony Music. Zij maken allemaal gebruik van de kracht van WordPress.

Wat zijn de kosten voor een WordPress website laten maken?

De prijs van een WordPress website laten maken bij Tools2Grow verschilt. Dit hangt volledig af van jouw wensen. De kosten van een wordpress website laten maken bestaan uit twee delen: de kosten voor het ontwerp en de kosten voor de uiteindelijke realisatie van het project.

Waarom Tools2Grow?

Wij zijn een van vele bedrijven die jou kunnen helpen met het maken van een website, dus waarom moet je dan voor Tools2Grow kiezen als het gaat om het laten maken van een WordPress website? En wat zijn de voordelen als je kiest voor Tools2Grow? Ze staan hieronder voor jou op een rijtje. 

 • Professionele websites die volledig aansluiten bij jouw wensen en marketingstrategie. 
 • Ervaren professionals die actief meedenken. 
 • Je krijgt een geoptimaliseerde website waardoor je meer bezoekers bereikt. 
 • Je bespaart tijd doordat je niet zelf de website hoeft te bouwen.

Wordpress website laten maken

Een WordPress website laten maken bij Tools2Grow

Ben je op zoek naar een WordPress website van kwaliteit? Neem dan contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van professionele WordPress websites die jou helpen om meer bezoekers te genereren en helpen je graag met jouw project.

Veelgestelde vragen over een WordPress website laten maken

 • Is mijn website veilig? 

Ja, de wordpress websites die wij bouwen zijn volledig veilig. We gebruiken de meest recente technologieën om het beveiligingsniveau te garanderen. 

 • Wat voor ondersteuning krijg ik? 

Na het maken van de website krijg je technische ondersteuning. Zo kunt je altijd bij ons terecht met vragen of opmerkingen over de website. 

Ja, als je een WordPress website laat maken bij Tools2Grow krijg je ook SEO-ondersteuning. We optimaliseren de site op de juiste manier zodat hij meer bezoekers krijgt.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?

Share this story: