Wat is een LinkedIn bedrijfspagina?

Bijna iedereen is wel in het bezit van een persoonlijk LinkedIn profiel, waar je mee kunt netwerken en aan kunt geven wat je op zakelijk vlak zoal bezig houdt. Als LinkedIn gebruiker zul je echter vaak genoeg in aanraking komen met profielen van bedrijven. Als bedrijf kun je een eigen bedrijfspagina maken op LinkedIn die je voor zakelijk gebruik inzet. Maar wat houdt zo’n pagina in en wat is het nu ervan?

Wat houdt het in?

LinkedIn bedrijfspagina advies

Een LinkedIn bedrijfspagina is de zakelijke variant van een ‘normaal’ LinkedIn profiel. Hier kun je de informatie van je bedrijf delen en het verhaal achter het bedrijf terug laten komen. Maar net als op je persoonlijke profiel kun je op je bedrijfspagina ook ontwikkelingen delen en zo je volgers op de hoogte houden van waar jouw bedrijf zich mee bezig houdt. 

Waarom een LinkedIn bedrijfspagina?

Net als je Facebookpagina of Instagrampagina is je LinkedInpagina een platform waarmee je jouw doelgroep kunt bereiken. Je kunt de interactie aangaan met potentiële klanten of geïnteresseerden, maar ook met businesspartners en stakeholders. Daarnaast is het de plek om content te delen over jouw bedrijf, want je LinkedIn bedrijfspagina is de plek om gratis content te delen met jouw doelgroep. Tenslotte is het ook erg praktisch, want je kunt al je medewerkers koppelen aan je bedrijfspagina, zodat je ook gemakkelijk contact kunt leggen met je eigen mensen.

Informatie op je bedrijfspagina

Op je bedrijfspagina kun je diverse dingen terug laten komen. Zo kun je aangeven welke producten of diensten jouw bedrijf aanbiedt, maar ook informatie delen over je organisatie. Andere zaken die vaak terugkomen op bedrijfspagina’s zijn openstaande vacatures en natuurlijk statusupdates die je zelf kunt delen. De pagina is dus vaak vooral informatief ingericht.

Bedrijfspagina inzetten

Wil jij jouw LinkedIn zo optimaal mogelijk inzetten voor je bedrijf? Dan kan een bedrijfspagina niet ontbreken. Er zijn nog diverse mogelijkheden die LinkedIn jouw bedrijf biedt. Benieuwd hoe jij alles uit LinkedIn kunt halen? Laat je dan adviseren over de mogelijkheden van ons LinkedIn marketing pakket. We leggen graag uit wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?

Share this story: