Social media uitbesteden

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 50 succesvolle projecten

Zeg eens eerlijk: hoeveel zit jij per dag op social media? Nou, we weten zeker dat jouw doelgroep hier ook is te vinden! Het is dan ook een ideale plek om potentiële klanten te benaderen en overtuigen. Je kunt dit natuurlijk zelf proberen, maar je social media uitbesteden aan Tools2Grow is een veel betere optie. Jij hebt het immers al druk genoeg en onze specialisten hebben de ervaring om te zorgen voor een aanpak die werkt voor jouw bedrijf. We ontzorgen je graag van A tot Z. Wat er ook nodig is om via social media een goed resultaat te halen: wij zorgen ervoor!

Wie is je doelgroep op social media?

De eerste stap is analyseren wie we willen bereiken met jouw boodschappen. Hiervoor gebruiken we geavanceerde analyses, waardoor we precies kunnen zien welk deel van je doelgroep op welk platform te vinden is. Voor iedere doelgroep en ieder moment in de ‘customer journey’ maken we de perfecte content in tekst en beeld. Kies voor jouw social media uitbesteden aan ons en we pakken als fullservice bureau alle onderdelen voor je op. Je hoeft dus nergens meer achteraan.

Altijd blijven testen wat goed werkt

Met een goed onderbouwd plan gaan we aan de slag voor je. Maar daarmee gaan we echt niet achterover leunen. We blijven namelijk de hele tijd testen welke content goed werkt op welk platform voor welke doelgroep. Zo sturen we continu bij en maken we jouw aanwezigheid op social media nog relevanter en rendabeler. Dat is nog een goede reden voor het uitbesteden van je social media: we blijven ermee bezig, zodat de aanpak steeds beter wordt.

Je social media uitbesteden betekent inzicht in data krijgen

Data zijn geweldig! Dankzij de cijfers die de verschillende sociale media delen over elke post, story of advertentie, weet je precies hoe goed iets presteert. Op die data sturen wij continu. Zodra we merken dat een bepaalde aanpak niet handig is of iets anders juist wel voor meer rendement zorgt, passen we ons plan aan. Zo bereiken we jouw doelgroep steeds gerichter en doeltreffender.

Meer weten? Vraag een gratis Social Media Quickscan aan!

Voordat je kiest voor je social media uitbesteden, wil je uiteraard eerst zeker weten dat je kunt vertrouwen op onze specialisten. Daar helpen we je graag bij. Vraag een gratis Social Media Quickscan aan en je krijgt meteen inzicht in de opties die we je bieden, inclusief een plan van aanpak. Vind je het een goed plan? Dan gaan we graag samen met jou aan de slag met je social media.

FAQ

Moet ik vragen via social media niet gewoon zelf beantwoorden?

Het deel klantenservice dat via social media loopt, is absoluut iets dat binnen je bedrijf opgepakt moet worden. Maar het bedenken, creëren en plaatsen van content via social media kun je zeker wel uitbesteden aan een ervaren bureau.

Wat zijn de voordelen van social media uitbesteden?

  • Je bespaart jezelf veel tijd en dus geld
  • Onze ervaren specialisten weten precies hoe ze via social media jouw doelgroep kunnen overtuigen
  • Je haalt uit uitbesteden meer leads dan wanneer je het zelf doet

Wat zijn de kosten van social media uitbesteden?

Je kunt uitgaan van de stelregel: hoe meer je via social media doet, hoe meer het kost om dit allemaal uit te besteden. Denk bij de kosten echter ook aan de opbrengsten. Zodra je de kosten als een investering ziet, doet het veel minder pijn dat je ervoor betaalt.

Is social media uitbesteden een goed idee?

Dat ligt eraan hoe goed je zelf bent met social media en hoeveel tijd je eraan wilt besteden. Er zijn genoeg ondernemers die alles eigenhandig doen en dat ook leuk vinden. Zie je ertegenop omdat het je veel tijd en moeite kost, dan kun je beter je social media uitbesteden aan een gespecialiseerd bureau.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?