Joomla!

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 250 succesvolle projecten

Joomla!

Joomla! is een open-source content management systeem (CMS) dat wordt gebruikt door webontwikkelaars om websites op maat te laten maken en te  beheren. Het biedt  gebruikers  een eenvoudige en gebruiksvriendelijke  manier om inhoud te beheren en te publiceren op hun website, zonder dat ze hiervoor specifieke technische kennis of vaardigheden nodig hebben.

Een van de belangrijkste voordelen van Joomla! is dat het open-source is. Dit betekent dat de broncode vrij toegankelijk is voor iedereen, zodat ontwikkelaars de software kunnen aanpassen en uitbreiden naar hun eigen behoeften. Dit betekent dat er een groot aantal gratis extensies en plug-ins beschikbaar zijn voor Joomla!, waardoor gebruikers hun website kunnen uitbreiden  met extra functies en mogelijkheden.

Joomla! is ook  gebruiksvriendelijk en eenvoudig te leren. Het biedt gebruikers een intuïtief beheerpaneel waarmee ze gemakkelijk inhoud kunnen toevoegen, bewerken en publiceren op hun website. Dit  betekent dat ook mensen zonder specifieke technische kennis Joomla! kunnen gebruiken om hun website  te beheren en bij te houden.

Daarnaast is Joomla! ook flexibel en schaalbaar. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om hun website uit te breiden met extra functies en mogelijkheden, zodat ze kunnen groeien en hun online aanwezigheid kunnen vergroten, net als wanneer mensen SEO uitbesteden. Dit maakt Joomla! een goede keuze voor zowel kleine als grote websites.

In samenvatting is Joomla! een open-source  content management systeem dat wordt gebruikt door   webontwikkelaars om websites te bouwen en te beheren. Het biedt gebruikers een eenvoudige en  gebruiksvriendelijke manier om inhoud te beheren en te publiceren op hun website en is flexibel en schaalbaar om te groeien met  de behoeften van een website.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?