Hyperlink

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 250 succesvolle projecten

Hyperlink

Een hyperlink, ook wel een link genoemd, is een klikbare verbinding tussen twee documente op het internet. Als je op een hyperlink klikt, wordt je doorgestuurd naar het document waarnaar  de link verwijst.

Hyperlinks worden gebruikt om verwijzingen te maken naar andere webpagina's, afbeeldingen, video's of andere soorten mediabestanden op het internet. Ze worden meestal weergegeven als blauwe, onderstreepte tekst of als een afbeelding waar je op kunt klikken.

Zoekmachineoptimalisatie maakt ook gebruik van deze hyperlinks. Blogs kunnen bepaalde links bevatten die naar converterende pagina's leiden. Laat je SEO uitbesteden bij Tools2Grow om een blog of landingspagina te laten maken met relevante hyperlinks. 

Hyperlinks worden gebruikt om te navigeren op  het internet. Als je op een hyperlink klikt, wordt je doorgestuurd naar  het document waarnaar de link verwijst. Dit maakt het gemakkelijk om informatie op het internet  te vinden en om te bewegen van de ene webpagina naar de andere.

Als je een website maakt, is het gebruik van hyperlinks een belangrijk  onderdeel van het aanbieden van informatie aan bezoekers. Door hyperlinks toe te voegen aan je webpagina's, kun je mensen helpen om gemakkelijk te navigeren op je site en om meer te weten te komen over het onderwerp waarover je schrijft. Een website op maat laten maken door Tools2Grow zorgt ervoor dat je de juiste hyperlinks op je websites te zien krijgt.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?