HTTP

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 250 succesvolle projecten

HTTP

HTTP (Hypertext Transfer Protocol) is een communicatieprotocol dat wordt gebruikt om gegevens  over het internet te verzenden. Het wordt voornamelijk gebruikt om webpagina's van webservers naar webbrowsers te verzenden en om gegevens van webbrowsers naar webservers te verzenden.

Wanneer je een website bezoekt, stuurt je webbrowser een HTTP-verzoek naar de webserver waar de website wordt gehost. De webserver stuurt vervolgens een HTTP-antwoord terug met de gevraagde webpagina. Dit gebeurt elke keer als je een webpagina op een website bezoekt.

HTTP is een belangrijk onderdeel van het interne omdat het de basis vormt voor het verzenden  van gegevens tussen webservers en webbrowsers. Zonder HTTP zouden websites niet kunnen worden weergegeven in webbrowsers en zou het internet niet werken zoals we het nu kennen. Door je website op maat te laten maken door Tools2Grow ontzorgen wij jou van het technische gedeelte van het maken van een website. 

Als je een website bezoekt,  vindt er veel achter de schermen plaats met behulp van HTTP. Wanneer je dit begrijpt, snap je beter hoe het internet werkt. Hierdoor kun je webpagina's maken die gemakkelijk bekeken en gebruikt kunnen worden  door bezoekers. Wil je ook dat je pagina’s makkelijk gevonden worden? Laat je SEA uitbesteden om hoger in Google te ranken en creëer meer online bereik met je website. 

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?