HTML

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 250 succesvolle projecten

HTML

HTML (Hypertext Markup Language) is een programmeertaal die wordt gebruikt om webpagina's te maken.  HTML is een standaardtaal die door alle browsers wordt ondersteund. Hierdoor kunnen alle  webpagina's op elk apparaat dat een webbrowser heeft worden bekeken.

HTML bestaat uit een reeks tags die worden gebruikt om de opmaak en de structuur van een webpagina te  bepalen. Met behulp van HTML-tags bijvoorbeeld, kun je tekst markeren als een kop,  paragraaf of lijst, of je kunt afbeeldingen of andere media toevoegen aan de pagina. Handig als je de website wilt optimaliseren. Een andere manier om je website te optimaliseren is je SEO uitbesteden bij Tools2Grow. Hiermee krijgt je website meer bezoekers. 

HTML-tags worden gebruikt  om de opmaak van een webpagina te bepalen, maar ze bevatten geen stijlinformatie. Stijlinformatie wordt toegevoegd met behulp van CSS (Cascading Style Sheets), een andere programmeertaal die wordt gebruikt om de uiterlijke weergave van webpagina's te  bepalen.

Als je een website wil  bouwen, is kennis van HTML noodzakelijk. Door HTML te leren, kun je webpagina's maken die kunnen worden bekeken op elk apparaat met een webbrowser. Dit kan helpen  om je website te laten opvallen en om ervoor te zorgen dat bezoekers eenvoudig kunnen navigeren. Heb je hier geen kennis over? Geen paniek. Bij Tools2Grow kan je een mooie website op maat laten maken.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?