Google Ads

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 250 succesvolle projecten

Google Ads

Google Ads is een online advertentieplatform van Google. Bedrijven en organisaties kunnen via Google Ads advertenties plaatsen op het internet, met als doel om hun producten of diensten aan een groter publiek te  tonen en om meer bezoekers naar hun website te trekken.

Met Google Ads kunnen bedrijven hun advertenties laten zien  op verschillende plaatsen op het internet, zoals in zoekresultaten van Google, op websites van partners van Google en op YouTube-video's. Bedrijven kunnen ook kiezen voor specifieke  doelgroepen voor hun reclames, bijvoorbeeld op basis van  leeftijd, locatie of interesses. Dit wordt ook wel SEA genoemd. 

Het doel van Google Ads is om bedrijven te helpen om hun advertenties te laten zien aan mensen die waarschijnlijk  geïnteresseerd  zijn in hun producten of diensten. Hierdoor zullen meer bezoekers naar de website van het bedrijf navigeren en zal de verkoop  verhogen.

Als je  een bedrijf hebt en je wilt je producten of diensten aan een groter publiek laten zien, kan het gebruik  van Google Ads dus een effectieve manier zijn om dit te doen. Door je advertenties op het internet te plaatsen, kun je meer mensen bereiken die geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt en kan  dit helpen om je verkoop te verhogen. SEA uitbesteden kan bij Tools2Grow. Wij zorgen er voor dat jouw advertenties meer verkeer naar je website opleveren.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?