Gedragsgegevens

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 250 succesvolle projecten

Gedragsgegevens

Gedragsgegevens zijn gegevens over hoe mensen zich gedragen. Dit kan betrekking hebben op de keuzes die mensen maken, de acties  die ze ondernemen of de manier waarop ze reageren op bepaalde stimuli.

Gedragsgegevens worden vaak verzameld door bedrijven en organisaties om inzicht te krijgen in  het gedrag van hun klanten of gebruikers. Dit kan gedaan worden door het analyseren van gegevens over online  zoek- en aankoopgedrag, het gebruik van sociale media zoals LinkedIn en Facebook of het gebruik  van mobiele apps. Deze gegevens kunnen helpen om patronen te identificeren en om te begrijpen wat mensen ertoe zet om bepaalde keuzes te  maken.

Wil je ook inzicht krijgen in het gedrag van je klanten door middel van Social media? Laat je LinkedIn marketing uitbesteden aan Tools2Grow. Zitten je klanten niet op LinkedIn? Laat dan je Facebook adverteren uitbesteden

Gedragsgegevens kunnen ook worden gebruikt om voorspellingen te doen over hoe mensen zich in de toekomst  zulle gedragen. Bijvoorbeeld, als een  bedrijf gegevens heeft over hoe mensen in het verleden hebben gereageerd op bepaalde aanbiedingen, kan dit worden gebruikt om te voorspellen  hoe ze in de toekomst zullen reageren op soortgelijke aanbiedingen.

Kortom, gedragsgegevens zijn gegevens over hoe mensen zich gedragen. Ze worden vaak verzameld door  bedrijven en organisaties om inzicht te krijgen in het gedrag van hun klanten of gebruikers. Op basis hiervan kunnen bedrijven voorspellingen doen  over hoe mensen zich in de toekomst zullen gedragen.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?