Feed

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 250 succesvolle projecten

Feed

Een feed is een manier om regelmatig nieuwe content van een website of app te ontvangen. Deze nieuwe content kan bijvoorbeeld bestaan  uit nieuwsartikelen, afbeeldingen of video's. 

Er zijn verschillende manieren waarop je feeds kunt ontvangen. De  meest voorkomende manier is door gebruik te maken van een RSS-reader of een nieuwssite. Hiermee kun je feeds van verschillende  websites toevoegen en deze bijhouden in één overzichtelijke lijst. Zo kun je eenvoudig de nieuwste  updates van de websites die je volgt bekijken zonder dat je elke site afzonderlijk hoeft te bezoeken.

Sommige websites en apps bieden ook een eigen feed-functie waarmee je automatisch op de hoogte wordt  gehouden van nieuwe updates. Op veel sociale media-apps , zoals Facebook en Instagram  kun je je eigen feed bekijken met de  nieuwste posts van mensen die je volgt. Je kan jouw volgers ook goed op de hoogte houden van ontwikkelingen in je bedrijf. Een geoptimaliseerde feed bijhouden is moeilijk. Daarom kan Facebook adverteren uitbesteden een goede manier zijn om je volgers hierover te informeren. 

Feeds kunnen een handige manier zijn  om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen,  op websites of in apps die je interesseren. Het voordeel: je hoeft niet elke website afzonderlijk  te bezoeken om te zien of er nieuwe updates zijn, maar je krijgt  deze updates automatisch te zien in je feed.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?