Facebook

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 250 succesvolle projecten

Wat is Facebook marketing?

Jouw doelgroep bevindt zich elke dag een groot deel van de tijd op Social Media, waaronder Facebook. Zou het niet mooi zijn om die mensen te bereiken? Dat kan! Tussen alle posts en filmpjes staan ook geregeld advertenties. Daar kan jij met jouw bedrijf staan. Adverteren geeft je de unieke kans om jouw specifieke doelgroep te bereiken op dit populaire platform. Bovendien kun je via Facebook alles meten én is het geschikt voor zowel het bereiken als binnenhalen van nieuwe klanten.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?

Wat kan Facebook marketing opleveren voor jouw bedrijf?

  • Meer naamsbekendheid
  • Nieuwe websitebezoekers
  • Meer omzet via je website

Hoe behaal je succes met Facebook marketing?

Het grote voordeel van Facebook als advertentiekanaal is dat je jouw doelgroep heel precies kunt bereiken. Facebook heeft namelijk veel informatie over alle gebruikers die wij kunnen inzetten om jouw specifieke doelgroep te targeten.

Bepalend hiervoor is de doelstelling, die kan variëren van het bereiken van nieuwe mensen tot het binnenhalen van die twijfelende nieuwe klant. Facebook biedt je namelijk ook de kans om websitebezoekers die wel op je website waren maar niks hebben gekocht opnieuw te bereiken met een advertentie om ze over de streep te trekken en ze tot nieuwe klant te maken.

We kunnen verschillende campagnes voor je maken met verschillende doelgroepen, afhankelijk van de intentie die een potentiële klant heeft. Daarbij zullen we continu alles meten en testen, om zo het optimale resultaat te behalen.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?