Facebook uitbesteden

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 75 succesvolle projecten

Facebook is nog steeds het grootste platform op het gebied van social media in ons land. Wie je doelgroep ook is, de kans is groot dat je op Facebook jouw potentiële klanten bereikt. Maar dan moet je ze wel weten te vinden én ze de juiste content aanbieden. Daar zorgt Tools2Grow voor. Wij hebben de ervaring die jou verder helpt. Je Facebook uitbesteden aan ons betekent kiezen voor een aanpak die werkt voor jouw bedrijf. We ontzorgen je graag van A tot Z. Wat er ook nodig is om via Facebook een goed resultaat te halen: wij zorgen ervoor! Dat doen we in drie stappen.

Stap 1: doelgroepanalyse

We beginnen altijd met het analyseren van je doelgroep. Op een geavanceerde manier werken we uit welk deel van je doelgroep op Facebook actief is en hoe je ze kunt bereiken. Voor iedere doelgroep en ieder moment in de ‘customer journey’ maken we de perfecte content in tekst en beeld. Jouw Facebook uitbesteden aan ons betekent dat we als fullservice bureau alle onderdelen voor je oppakken. Je hoeft dus nergens meer achteraan.

Stap 2: livegang en optimalisatie

Zodra we de doelgroep en de aanpak afgestemd hebben met jou, zetten we de eerste content live op Facebook. Dat is uiteraard pas het begin, want vanaf het allereerste moment begint ook de optimalisatie van je Facebook-content al. We blijven testen welke content goed werkt op welk moment voor welke doelgroep. Aan de hand van de cijfers sturen we continu bij en maken we jouw aanwezigheid op Facebook nog relevanter en rendabeler. Het uitbesteden van je Facebook betekent dus ook continu werken aan een stijgende lijn.

Stap 3: inzicht via data

Lang leve data! Facebook deelt de prestatiecijfers van elke post die we plaatsen en elke advertentie, dus we kunnen je exact laten zien hoe goed iets presteert. Die data gebruiken wij continu om bij te sturen en jou inzicht te bieden. Werkt een bepaalde aanpak niet, dan testen we wat juist wel voor meer rendement zorgt. Zo passen we ons plan de hele tijd aan. Jouw doelgroep bereik je steeds gerichter en doeltreffender door je Facebook uit te besteden.

Meer weten? Vraag een gratis Facebook Quickscan aan!

Je zult zien dat je Facebook uitbesteden zorgt voor meer rust én voor meer klanten. Hoe we dat willen realiseren, bewijzen we je graag. Vraag een gratis Facebook Quickscan aan en je krijgt meteen inzicht in de opties die we je bieden, inclusief een plan van aanpak. Vind je het een goed plan? Dan gaan we graag samen met jou aan de slag met je Facebook-content.

FAQ

Waarom zou ik mijn Facebook uitbesteden?

Omdat een ervaren bureau meer rendement kan halen uit Facebook dan je zelf kunt. Bovendien kun jij je tijd beter besteden aan je core business: klanten helpen en je medewerkers aansturen.

Wat zijn de voordelen van Facebook uitbesteden?

  • Je bespaart jezelf veel tijd en dus geld
  • Onze ervaren specialisten weten precies hoe ze via Facebook jouw doelgroep kunnen overtuigen
  • Je haalt uit uitbesteden meer leads dan wanneer je het zelf doet

Wat zijn de kosten van Facebook uitbesteden?

We geven je graag een offerte op maat wanneer we weten wat je van plan bent op Facebook. Er bestaat geen standaard prijslijst die we je kunnen doorsturen. Wel kun je een maximaal budget aangeven voor adverteren op Facebook. Zo hou je de kosten binnen de perken.

Is Facebook wel slim met mijn B2B-doelgroep?

Ja, het is namelijk echt niet zo dat alleen B2C-bedrijven succes kunnen hebben op Facebook. De mensen die bij jouw zakelijke klanten werken, zitten immers ook op Facebook. Dus kun je ze daar bereiken met jouw boodschap en aanbod. Daar helpen we je graag bij.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?