Facebook manager

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 250 succesvolle projecten

Facebook manager

Facebook Manager is een tool van Facebook die bedrijven en organisaties helpt bij het beheren en uitvoeren van hun social media marketing. Met deze tool kun je bijvoorbeeld je bedrijfspagina beheren, posts plannen en  bekijken hoe je presteert op social media.

Met Facebook Manager kun je gemakkelijk toegang krijgen tot verschillende tools van Facebook, zoals Facebook Ads en Facebook Analytics.  Hierdoor kun je doelgerichte advertenties maken en inzicht krijgen in hoe je doelgroe reageert op je posts en advertenties.

Ook kun je met Facebook Manager meerdere Facebook-accounts beheren, zodat je gemakkelijk kunt schakelen tussen verschillende bedrijfs pagina's of advertentieaccounts. Dit kan handig zijn als voor verschillende merken of producten advertenties wil  maken.

Voor bedrijven of organisaties, is het aan te raden om Facebook Manager te gebruiken om op een eenvoudige manier je social media marketing te beheren. Zo kun je je  tijd efficiënter besteden en beter inspelen  op de behoeften van je doelgroep op social media.

Tools2Grow kan je helpen om hier goed in te presteren. Door Facebook adverteren uitbesteden zorg je ervoor dat je bedrijf een betere online vindbaarheid te creëren.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?