Eyetracking

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 250 succesvolle projecten

Eyetracking

Eyetracking is een technologie waarbij de oogbewegingen van een persoon worden gemeten en geregistreerd.  Dit kan door middel van eye trackers, die kleine sensoren bevatten die de oogbewegingen volgen en registreren. Eyetracking kan worden gebruikt in verschillende contexten, zoals in de gedrags- en neurowetenschappen, in de medische wereld, of in  de reclamewereld.

Eyetracking kan helpe om inzicht te krijgen in het gedrag en de perceptie van mensen. Bijvoorbeeld, in de gedrags- en neurowetenschappen kan eyetracking toegepast worden om te onderzoeken hoe mensen informatie verwerken en hoe ze beslissingen nemen. In de medische wereld kan eyetracking worden gebruikt om te diagnosticeren en te behandelen van aandoeningen die verband houden met het  gezichtsvermogen.

In de toekomst zou eyetracking gebruikt kunnen worden om websites te optimaliseren. Wil je nu ook al je website optimaliseren? Je SEO uitbesteden aan Tools2Grow helpt om je website te verbeteren en meer verkeer naar je site te halen.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?