Displaynetwerken

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 250 succesvolle projecten

Displaynetwerken

Een displaynetwerk is een groep van websites, apps en andere online platforms die samenwerken om advertenties te laten zien aan hun gebruikers.  Adverteerders kunnen gebruik  maken van een displaynetwerk, om zo  hun advertenties te laten zien op verschillende  websites en apps. Hierdoor kan een groter publiek bereikt worden.

Een displaynetwerk bestaat uit verschillende soorten websites en apps, zoals nieuwssites, blogs, social media en games.  Adverteerders kunnen hun advertenties laten zien op deze websites en apps. Welke websites of apps adverteerders kiezen is afhankelijk van hun doelgroep en hun doelen. Een website op maat laten maken en Facebook adverteren uitbesteden bij Tools2Grow is een manier om je displaynetwerk te optimaliseren en hand in hand te laten gaan met elkaar. 

Een displaynetwerk werkt door adverteerders te  verbinden met websites en apps die gebruik  maken van dezelfde advertentie-uitwisselingsplatforms.  Zo kunnen adverteerders hun reclames  laten zien op relevante websites en apps, waardoor hun doelgroep beter bereikt wordt.

Displaynetwerken bieden adverteerders veel voordelen. Denk aan de mogelijkheid om advertenties te laten zien op veel websites en apps en aan de mogelijkheid om te targeten op specifieke doelgroepen. Het is daarom een  populaire manier om online exposure te vergroten en om te concurreren  met andere adverteerders.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?