Display Advertising

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 250 succesvolle projecten

Display Advertising

Display advertising  is een vorm van online advertising waarbij adverteerders banner- of videoadvertenties  gebruiken om hun boodschap te verspreiden. Deze advertenties worden getoond op websites,  social media en andere online platforms, waardoor ze een breed publiek kunnen bereiken.

Display advertising is gericht op het wekke  van aandacht en het genereren van interesse bij het publiek. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van opvallende kleuren, beelden en teksten. Ook kan er gebruik gemaakt worden van targeting, waardoor de advertenties alleen worden laten zien aan mensen die aan bepaalde criteria voldoen.

Een voorbeeld van display advertising is een banner  advertentie op een website,  waarin een bedrijf zijn nieuwste product of dienst promoot. Door de advertentie op een relevante website te plaatsen,  kan het bedrijf zijn doelgroep bereiken en  interesse bij de doelgroep wekken. Een website op maat laten maken en LinkedIn marketing uitbesteden bij Tools2Grow is een manier om je display advertising te optimaliseren en hand in hand te laten gaan met elkaar. 

Display advertising  is een effectieve manier voor  online exposure en om te concurreren met andere adverteerders. Het vereist echter wel  dat adverteerders hun doelgroep goed kennen en dat ze de juiste middelen inzetten om hen te overtuigen.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?