Direct verkeer

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 250 succesvolle projecten

Direct verkeer

Direct verkeer is het verkeer dat naar een  website komt via de adresbalk van een webbrowser,  in plaats van via een zoekmachine of een andere website. Direct verkeer kan bijvoorbeeld ontstaan wanneer een gebruiker de URL van een  website invoert of wanneer hij of zij een  favoriete website bezoekt.

Direct verkeer is belangrijk voor websites, omdat het aangeeft hoeveel personen de website rechtstreeks bezoeken.  Dit kan bijvoorbeeld een indicatie zijn voor de bekendheid van de website of de content kwaliteit

Er zijn verschillende manieren om direct verkeer te vergroten, zoals het gebruik van  online kanalen  om de  bekendheid van de website te vergrote. Een van die online kanalen is Facebook. Door het uitbesteden van Facebook adverteren kan je de bekendheid van je website vergroten. De naamsbekendheid kan ook vergroot worden via  e-mail marketing of offline marketing, zoals het inzetten van posters en flyers.

Al met al is direct verkeer een belangrijk onderdeel voor elk bedrijf, omdat  het aangeeft hoeveel mensen  de website van je bedrijf rechtstreeks bezoeken. Door direct verkeer te vergroten, kan er een groter publiek bereikt worden en kan een website zijn of haar doelen bereiken. Je website op maat laten maken door Tools2Grow geeft ook gelijk een overzicht in hoe goed de website het doet en wat er nog meer ingezet kan worden om de bekendheid te vergroten.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?