Diensten

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 250 succesvolle projecten

Diensten

Jij gebruikt zoekmachines als Google om te zoeken naar producten of diensten. Dat doen jouw potentiële klanten ook. Als iemand naar jouw product of dienst op zoek gaat, moet jij er dus voor zorgen dat je naar voren komt in Google. Zo verhoog je de kans op meer klanten. SEO (Search Engine Optimization) helpt jouw website hoger te krijgen in Google.

Wat kan SEO opleveren voor jouw bedrijf?

  • Meer relevante websitebezoekers
  • Grotere naamsbekendheid
  • Meer klanten voor jouw bedrijf

Hoe behaal je succes met SEO?

Een succesvolle SEO-strategie bestaat uit een aantal onderdelen die we graag met je aanpakken. Om hoger in Google te komen, zul je op drie onderdelen moeten focussen: autoriteit, techniek en content.
Een van de belangrijke pijlers is de autoriteit van je website. Google bepaalt namelijk hoeveel waarde jouw website kan bieden aan bezoekers. Dat bepaalt Google onder andere aan de hand van het aantal links op externe websites die verwijzen naar jouw website. Linkbuilding is dus belangrijk om de waarde van jouw website te vergroten.
Maar ook technisch moet je website goed in elkaar zitten. Zo kunnen we met een websitebouwer jouw website technisch optimaal in orde maken, zodat deze goed gevonden wordt in Google.
Tot slot is de content op je website van groot belang. We helpen je aan geoptimaliseerde content, waardoor jij op relevante zoekwoorden gevonden wordt door je doelgroep. Door deze zaken te combineren, zorgen we er samen voor dat jij hoger in Google komt te staan.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?