Customer engagement

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 250 succesvolle projecten

Customer engagement

Customer  engagement is het proces van het betrekken van klanten bij een bedrijf of organisatie. Het doel van customer engagement is om een positieve en waardevolle relatie met klanten te creëren. Hierdoor  zullen zij langer klant blijven en uiteindelijk meer consumeren.

Customer engagement kan op verschillende manieren gestimuleerd worden. Denk hierbij aan het bieden van een goede  klantenservice, het organiseren van evenementen of het aanbieden van kortingen. Ook  kan er gebruik gemaakt worden van social media en andere online kanalen om met klanten in contact te komen en hun feedback te verzamelen. Je Facebook adverteren uitbesteden is een goede manier om meer customer engagement te creëren op een professionele manier. 

Een voorbeeld van customer engagement is een bedrijf dat een klantenprogramma opzet, waarbij klanten punten krijgen voor elke aankoop die ze doen. De gespaarde  punten kunnen worden ingewisseld voor kortingen  en aanbiedingen, waardoor klanten langer klant blijven en meer geld uitgeven. Een manier om dit op je website te krijgen is door je website op maat te laten maken door Tools2Grow. 

Customer engagement is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf of organisatie,  omdat het bijdraagt aan de tevredenheid en loyaliteit van klanten. Door de juiste strategieën en tactieken te gebruiken, kan customer engagement  een positief effect hebben op de omzet en winst van een bedrijf of organisatie.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?