Copywriting

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • 9.6 als beoordeling door klanten
  • Meer dan 250 succesvolle projecten

Wat is copywriting?

Wat wil jij vertellen op je website? De juiste inhoud zorgt voor een betere vindbaarheid van je website en laat zien wat je doet en waar je als bedrijf voor staat. Copywriting zorgt voor sterke content die uiteindelijk je doelgroep naar je website trekt, hem daar laat blijven en uiteindelijk een aankoop of aanvraag laat doen. Copywriting is dus een belangrijk onderdeel van een goed presterende website die jou meer klanten oplevert.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?

Wat kan copywriting opleveren voor jouw bedrijf?

  • Betere vindbaarheid
  • Meer conversies
  • Expertise uitstralen

Hoe behaal je succes met copywriting?

Sterke copywriting zorgt voor meer resultaat. Goede tekst sluit aan bij de behoeften van je doelgroep en leest makkelijk weg. De tekstuele content moet de aandacht trekken en behouden, maar ook laten zien waar jouw bedrijf voor staat en wat jij kan betekenen voor je doelgroep. Daar zorgen wij voor.

We kijken hierbij ook naar de vindbaarheid, waardoor de content nieuwe websitebezoekers kan aantrekken. Door relevante content te maken, kun je bezoekers bovendien overtuigen om jouw product of dienst aan te schaffen. Sterke content verhoogt dus je conversies.

Copywriting kan uit verschillende eindproducten bestaan, zoals blogs, whitepapers en webteksten. Wij creëren een mix die past bij zowel jouw bedrijf als de doelgroep en zorgt voor een beter presterende website.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?